Friday, May 21, 2010

Meleg trópusi zápor, sánánánáná!


Itt a nyár. Még akkor is, ha ez per pillanat sehol a Kárpát medencében nem látszik és egyre-másra halásszuk elő a gyermek téli kabátját, csizmáját, egy hét múlva, n érjen meglepetés, de hivatalosan is nyár lesz.

Ezért mi is előrukkolunk az új kollekcióval, ami a nyár, utazás, tenger, eper, szabadtéri vacsorák, hegymászás jegyében fogant. Tele színnel és élettel, világossággal és szellősséggel. Csíkok, pöttyök ,körök, piros, lila, fűzöld, citromsárga, színekben. A dupla karikások vékonyabb vászonból vannak, hogy véletlenül se legyen melegebb és nehezebb, mint amennyire lennie kell a kánikulában. Ezenkívül vannak a lenvászon sima, egyoldalú karikások, minta nélkül, a natúr és egyszerű kedvelőinek. Amíg megleszünk a varrással, lehet nézegetni a fenti képet, most hoztuk a boltból, egészen pezsgő lett a ház a sok színes anyagtól. Ahogy az lenni szokott nálunk, nem fog sok darab készülni, ezért ha valakinek valami megtetszik, szóljon, lefoglaljuk, félretesszük, mert tapasztalatom szerint ezek a csíkosok hamarabb elfogynak, mintsem megvarrnám őket.

Júniusban két vásáron is találkozhattok velünk (május 29, Báthory Líceum, Életfa gyermeknapi hepaj, június 11-13 Baby Expo a sportcsarnokban. De erről majd bővebben a következő bejegyzésben.

No comments:

Post a Comment