Monday, October 18, 2010

Hol voltunk, hol nem voltunk

Hát az az igazság, hogy nagyon és még annál is jobban elhanyagoltam ezt a blogot. Nyár óta sehogy sem sikerült idejutnom. De a munka az folyt, nagy gőzzel, igazán hasznos mozdonyok voltunk :-) Lili-Rózául.

Rengeteg változás állt be a honlapon, nézegessétek szorgalmasan. Elsősorban végedes végre felkerültek a szopipárnák képei, és nézegessétek, mert igazán szépek és egyre többen meggyőződnek róla, hogy mennyire nagy szolgálatot tesznek pocaknak, babának, anya hátának egyaránt.

Emellett nagy átszerveződés állt be a karikásoknál is, a nyári sálálálá elment árleszállításba, még néhány darab van mindenikből, a nagyon népszerű Nyári reggelből egy utolsó. Majd jövő nyáron lehet lesz újra. A karikásoknál kész az őszi nagytakarítás és igaz, hogy nem számos, de nagyon klassz a három kimondottan őszi modell, szövetből. Ezeket nagy lurkók cipelésére előszeretettel ajánljuk, mert ugye a szövet jelentősen kényelmesebb, puha szövése miatt a vállon. Azonkívül, találtunk újra anyagot az Andokhoz és a Szellemszemhez, amelyeket nagyon sokan szerettetek, tehát újra kaphatóak.

A névreszóló takarókat sikerült szép bemutató formába rendezni és sok gyönyörű, új színben várják, hogy gazdára találjanak. Keresztelőre, babalátogatóba nem találtok szebb ajándékot. És hát közeledik a Karácsony, rendeljetek idejében, decemberre nehogy elfogyjon a kinézett szín.

Most nagyban az angol fordításon törjük magunkat, de ígérem, hogy gyakrabban teszek ezentúl frissítéseket a blogra is.

No comments:

Post a Comment