Monday, March 28, 2011

Két éves a Mamagoló


Március 26.án betöltötte ez a blog a második évét. Sokminden változott, a legtöbb dolog nem. Még mindig jó hordozni a babákat és még mindig sok anya-baba győződik meg erről a karikás kendőinket kipróbálva. Még mindig puhák és ,,álmosak'' a Tollasbál névreszóló takarók, és még mindig úgy gondolom, hogy a legjobb születésnapi ajándékok. :-D

Sok minden új dologgal kiegészítettük a boltot, pocaktartókkal, játékokkal, oviszsákokkal, mindenféle olyan dologgal, amit nem lehet a boltokban megtalálni, de szükség van rájuk.

És mindenekelőtt - mert nem fogok most hosszú köszöntőt mondani - még mindig jól esik ezzel foglalkozni. Odafigyeléssel dolgozunk és jóérzéssel. És szeretettel. Szóval, ha az Isten megsegít, akkor még maradunk a bizniszben, és jövőre majd ismét megköszönhetjük, hogy mamagoltok. Nőjetek nagyra, leljétek örömötöket minden nap gyerekeitekben és abban is, amivel foglalkoztok!

(és lessétek a boltot, mert a napokban fent lesz a szülinapi kollekció: olyan karikás kendők, játékok, amikből nem készült csak két darab. CSak hozzam haza vakációjáról a fényképezőgépemet:-)

No comments:

Post a Comment